Pro care face & body studio

De vlinder, het symbool voor natuurlijke verandering.

Pro Care heeft in haar huisstijl gekozen voor de symboliek van de vlinder. Immers, ook de vlinder kent een proces van natuurlijke vernieuwing, wat uiteindelijk leidt tot een prachtig resultaat.

Je lichaam is je thuis. Iedereen is vrij om zelf te bepalen hoe goed hij of zij dit thuis onderhoudt. Maar met een goede verzorging kun je wonderen verrichten. Goed bewegen, verantwoord eten en bewust zijn van wat je doet- of juist achterwege laat- zijn allesbepalend voor de vraag of je lekker in je vel zit. Wie zich goed voelt, ziet er beter uit.

Pro care face & body studio is een bedrijf dat zich constant bezig houdt met de nieuwste technieken op het gebied van schoonheid en verzorging.

Ik zal me even voorstellen!

Ik ben Saskia Geerts en ik ben in 1995 vol enthousiasme begonnen met het starten van mijn schoonheidsinstituut. In 1997 heb ik op de lentebeurs te Maastricht mijn nieuwste apparatuur geïntroduceerd. Dit was een groot succes. Ik heb daar een prijs mogen ontvangen als de meest belovende ondernemer van het jaar. Dat gaf mij nog meer drive om van mijn onderneming een groot succes te maken.

Door de jaren heen ben ik altijd op zoek geweest naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid. Door middel van cursussen ben ik me steeds verder gaan ontplooien zodat ik op mijn vakgebied alles in huis heb om mijn klant het optimale te bieden. Daardoor ben ik altijd de eerste geweest met de nieuwste behandelingen op het gebied van schoonheid en huidverbetering met verbluffende resultaten.

Door de jaren heen heb ik mijn bedrijf vorm gegeven door optimale service en persoonlijke interesse in mijn klanten. Ondanks een enorme groei ben ik niet uit het oog verloren hoe belangrijk het is om persoonlijke aandacht te hebben voor mijn klanten.

Op een geheel ontspannen manier kunt u nu werken aan een mooier lichaam en gezicht. De synergie van verschillende natuurlijke en efficiënte therapieën bevordert de natuurlijke schoonheid voor een positieve en gezonde manier van leven.

Om te ontdekken wat Pro care voor u kan betekenen, kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken. Zodat we samen kunnen ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn.

Het Pro care team staat u graag te woord!