Wat kunt u verwachten van de Pro Care Utra Sonic?

Pro Care Ultra Sonic is een produkt dat in samenwerking met de universiteit in Rome ontwikkeld werd.Het resultaat is een revolutionair apparaat dat zichtbare verbetering van de huidstructuur laat zien in slechts één enkele behandeling.

De veroudering van de huid is een natuurlijk biologisch proces, die door invloeden van buitenaf zoals zon, smog, overmatig gebruik van make-up of geen goede oftewel verkeerde verzorging van de huid zelf, alleen nog maar bevorderd wordt. Het resultaat daarvan zijn dan lichte tot diepe rimpels, een grauwe huidskleur, huidvlekken en duidelijk zichtbare verzakking van de gelaatsspieren en het verlies van elasticiteit van de huid.

Pro Care Ultra Sonic verwijdert de bovenste huidlaag en regenereert daardoor de onderliggende huidlagen. De huid wordt weer geactiveerd, waardoor de huid er jonger gaat uitzien en u weer een stralender uiterlijk krijgt en dat al na de eerste behandeling. Pro Care Ultra Sonic bewerkstelligt een zeer diepe peeling en bevrijdt de poriën van dode huidcellen, talg, bacteriën, make- up resten en gifstoffen. Pro Care Ultra Sonic microniseert water en brengt het in de diepste lagen van de huid, waardoor de huid optimaal wordt gehydrateerd. Pro Care Ultra Sonic voorzien van spatel functioneert piezoelectrisch en zorgt intensief voor een peeling, hydratatie en massage van de huid. De spatel werkt met een speciale ultrasone frequentie om de celstofwisseling te stimuleren en verhoogt daardoor de regeneratie van collageen en elastine.
Voor welke cosmetische problemen kan de Pro Care Ultra Sonic u een oplossing bieden?
De voortijdige veroudering van de huid door de zon beschadigde huid oppervlakten dehydraterende huid grauwe, slecht doorbloede huid verschillende huidvlekken acne oppervlakkige littekens door o.a acne.

PRO CARE ULTRA SONIC

Bevat 4 behandelingsprogramma’s met ieder 3 subprogramma’s. Dus er staan 12 behandelingsprogramma’s voor individuelen behandeling tot uw beschikking.

Programma 1:PEELING = DIEPTEREINIGING

Deze behandeling dient voor het verwijderen van de bovenste dode huidlaag in de opperhuid. Verder verwijdert het nog dode huidcellen, overmatig geproduceerde talg en make-up resten. Het is een zeer diepe diepte reiniging. Het te behandelde gebied wordt met een speciale lotion bevochtigd, om een betere aanpassing van de huid met het behandelingsinstrument te bewerkstelligen. Door de ultra – sone trillingen lossen de afstervende cellen op en door de verdamping wordt de verwijdering bevorderd. De huid wordt meteen gladder, verwijdert kleine onreinheden en de poriën zijn weer schoon en zuiver. In tegenstelling tot andere peeling technieken( bv. Chemische peeling), welke vaak huidbeschadigingen veroorzaken, werkt de Pro Care Ultra Sonic met een uiterst zachte methode. Deze werkt met een ultra sone microvibratie. Deze is vergelijkbaar met de methode die de tandarts gebruikt om de tanden grondig te reinigen.

Programma 2: MOISTURIZING = OPTIMALE HYDRATATIE TOEVOER

Pro Care Ultra Sonic maakt het mogelijk een perfecte vochtigheidstoevoer te creëren. Na de peeling behandeling zijn de toegangen tot de huid vrij en klaar voor opname. Dat biedt u een uitstekende mogelijkheid om hydraterende bestanddelen in te sluizen. Daardoor vindt er een optimale en heilzame exogene bevochtiging van de huidlagen plaats.De in het handstuk/spatel aangebrachte bewegingsgolven verstuiven de vloeistof, die met de huid in contact komt en vergemakkelijkt zo het binnendringen in de huid.

Programma 3: CIRCULATIE = DOORBLOEDING

Dit programma is uitermate geschikt voor de activatie van alle huidfuncties. Wanneer je de doorbloeding activeert zullt u al gauw bemerken dat dat geweldige resultaten met zich mee brengt. Te denken aan: betere gelaatskleur betere toe- en afvoer van voedingsstoffen, afvalstoffen en zuurstof betere spieractiviteit verbetering van de pigmentatie verzachting van de couperose verhoogde celdeling en verbranding in de cellen. Deze kenmerken zijn vooral belangrijk bij een ouder wordende huid waar al deze factoren toch al afnemen door de veroudering van de huid.

Programma 4: CLEANING = ACNE EN LITTEKEN BEHANDELING

Dit programma wordt gebruikt om de huid te reinigen en huidbacteriën te steriliseren. Het ondersteunt de heling van de weefsels en celdeling.

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt daarom bij Procare een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en uw mogelijkheden nader toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.