Facelift zonder operatie is de meest innovatieve behandeling van dit moment. De resultaten zijn verbluffend!

Met de facelift therapie, worden via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. De behandeling raakt drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie

De behandeling is een complete niet-chirurgische behandeling van uw hals, gezicht en decolleté, om uw huid optimaal te liften, waarbij de eigen regeneratieve reactie van het lichaam wordt gebruikt. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU). Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten zichtbaar..

De facelift

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime.

De beste kandidaten voor deze behandeling zijn de mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.
.

Facelift zonder operatie

Welke zones kunnen behandeld worden?
•Welke
•Kin / Kaaklijn
•Wenkbrauwen / Oogleden
•Wangen en voorhoofd
•Kraaienpootjes
•Hals
•Decolleté

Resultaat

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd.
Door de lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.
.

De behandeling

Het is een effectieve facelift zonder snijden die veilig en vrijwel pijnloos is en het vormt daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting.

Deze behandeling is de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmte diffusie Ook is de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plekken in hals of gezicht wilt behandelen, kan dit nu in een kortere periode. .

Bijwerkingen

Niet geschikt:

Deze therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen

Na een enkele behandeling ziet u al resultaat.

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt daarom bij Procare een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en uw mogelijkheden nader toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.