Als je je huid bekijkt, is ze dan zo zacht en fris zoals jij ze zou willen hebben? Heeft u last van ouderdomsvlekjes (ook op handen), pigmentvlekken, littekentjes van acne, striemen, grove poriën of diepe en minder diepe rimpels? De Diamond Peel is het allernieuwste toestel met microdiamanten onderdeeltjes om de conditie van de huid te verbeteren. Er zijn al vele apparaten op de markt, maar de diamond peel zorgt voor een nieuwe revolutie op het gebied van huidverbetering.

De Diamond peel  doet de huid strakker maken, pigmentvlekken verwijderen, ouderdomsvlekken behandelen, rimpels verminderen, littekens verminderen, poriën verkleinen, grove poriën verkleinen met als doel een gladde huid.

De Diamond Peel gaat niet alleen de dode huidcellen verwijderen, het gaat ook de dieper liggende huidlagen stimuleren en voor een betere doorbloeding zorgen. Oude huid gaat vervangen worden door een nieuwe frisse opperhuid en dit door de aanmaak van collageen te stimuleren. Het gaat de huidconditie zichtbaar verbeteren zodat u geen operatieve of agressieve behandelingen hoeft te ondergaan.

Er is al zichtbaar resultaat na één behandeling, toch heeft u voor een mooi en volledig resultaat een 6 tal behandelingen nodig en dit in kuurvorm met tussenpauzes van 1week. Voor de kuur wordt vastgelegd word er eerst een grondige huidanalyse gedaan om te zien of uw huid effectief in aanmerking komt en of u het gewenste resultaat kunt bereiken. door deze analyse zijn we in staat om de juiste producten te kiezen die tijdens de behandelingen gebruikt zullen worden. Ook zal er een thuisverzorgingspakket aangeraden worden dat volledig op de behoefte van uw huid is afgestemd. U bent niet verplicht om de producten thuis te gebruiken en u zal zonder dit te doen ook een mooi resultaat kunnen bereiken. Toch is het zo dat de combinatie van intensieve behandelingen en de juiste verzorging thuis pas echt voor een optimaal resultaat kan zorgen.

Deze behandeling wordt aanbevolen:

  • om de huidconditite te optimaliseren
  • ter vermindering van rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken (ook op de handen)
  • voor de aanpak van littekens en niet actieve acne.

Wat is de Diamond Peel?

Een toestel met gesteriliseerde opzetstukjes die met een zachte zuigkracht de huid diep in poriën gaan reinigen. Dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag gaan weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt. Door deze peeling en toevoeging van vitaminen gaat de huid gestimuleerd worden om meer collageen aan te maken.
Hoelang duurt de behandeling?

In kuurvorm duurt de behandeling telkens 30 à 45 minuten.

Wat is het resultaat dat ik kan verwachten?

Al na de eerste behandeling zal u zien dat de huid veel stralender en frisser is. Bij de volledige kuur worden hele mooie resultaten bereikt.

De Diamond peel  doet de huid strakker maken, pigmentvlekken verwijderen, ouderdomsvlekken behandelen, rimpels verminderen, littekens verminderen, poriën verkleinen, grove poriën verkleinen met als doel een gladde huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In kuurvorm wordt het aangeraden om een 6 tal behandelingen te ondergaan. Na de analyse kan het soms blijken dat u echter met 4 behandelingen genoeg heeft en dit met langere tussenpauzes.

Kan iedereen de diamond peel ondergaan?

Deze behandeling is voor vele huidtypes geschikt. Zowel mannen als vrouwen kunnen de behandeling ondergaan, ook donkere huiden die niet in aanmerking komen voor chemische peelings kunnen mooie resultaten bereiken. Enkel op actieve acné kan er niet gewerkt worden vandaar dat we eerst een huidanalyse gaan uitvoeren.

De Diamond peel doet de huid strakker maken, pigmentvlekken verwijderen, ouderdomsvlekken behandelen, rimpels verminderen, littekens verminderen, poriën verkleinen, grove poriën verkleinen met als doel een gladde huid.

Wat is het verschil tussen microdermabrasie en de diamond peel?

De meeste dermabrasie apparaten werken met metalen of kristallen die op de huid worden geprojecteerd, deze kunnen echter in de huid blijven zitten en voor irritatie en verstopte poriën zorgen. De diamond Peel gaat dit probleem niet hebben doordat er geen metalen of kristallen zullen vrijkomen. Bovendien worden er ook nog eens extra vitaminen in de huid gesluisd om de aanmaak van collageen te verhogen.

Moet ik naast de behandelingen iets doen?

Ja het is belangrijk dat de huid dagelijks goed verzorgt word om vertraging van collageen aanmaak te vermijden. Bovendien moet er een crème gebruikt worden om de huid extra te beschermen gedurende de kuur. Ook hierover zal u geadviseerd worden na een grondige analyse, want wenst u bv. op pigmentatie te werken dan zal u niet dezelfde producten moeten gebruiken als iemand die op zuivering wil werken.

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt daarom bij Procare een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en uw mogelijkheden nader toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.