NIEUW bij Pro Care: de Diodelaser!

Ongewenste Haargroei…hoeft geen probleem meer te zijn!!!

Ongewenste haargroei is voor veel mensen optisch en sociaal gezien een groot probleem. Het effect hiervan wordt vaak onderschat. Men probeert de haargroei tegen te gaan d.m.v. tijdrovende en pijnlijke methoden, zoals scheren, harsen of epileren. Deze manieren zijn nooit blijvend effectief. Het ongewenste haar komt altijd terug!

Lasertechniek

Met moderne lasertechnologie is het nu mogelijk om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. De diodelaser behoort tot de beste ontharingsmethoden ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. De techniek is efficiënt, veilig en snel.

Met een diodelaser zijn vele huidtypes goed te behandelen. Ook is de diodelaser, de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA (Food and Drug Administration) voor de claim permanente haarreductie is goedgekeurd!

Zo werkt het

De diodelaser geeft een fractie van een seconde een puls met een zeer geconcentreerde lichtstraal die geabsorbeerd wordt door het pigment in het haar. Deze energie wordt omgezet in warmte en dringt diep door in het haarzakje, zodat de haarwortel wordt vernietigd zonder schade toe te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaatsen vervolgens niet meer mogelijk. Met deze manier van ontharen kunnen grote oppervlakken definitief worden onthaard. Laserontharing is een permanente vorm van ontharen. Laser ontharen is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel het gehele lichaam, waaronder de rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gezicht.

Veilig & Huidvriendelijk

Om de huid te beschermen wordt er een ingebouwd koelsysteem gebruikt. Dit koelt de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie en voorkomt pijn bij de behandeling. Hierdoor is dit systeem ook geschikt voor een gevoelige huid en is verdoving niet nodig. U kunt meestal direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.

De behandelingen

Door de hoge effectiviteit zijn er meestal slechts 3 tot 6 behandelingen nodig, waardoor de totale behandelkosten relatief laag zijn. Er is vaak al een zichtbaar effect na 1 behandeling. De behandeling wordt elke 4 tot 12 weken herhaald. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied en uw individuele haargroei. Na een effectieve behandeling vallen de haren vanzelf uit binnen 3 weken.

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt daarom bij Procare een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en uw mogelijkheden nader toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.