Is het mogelijk om zonder chirurgie een facelift te bereiken? Met mesolift komt u heel dicht in de buurt van een resultaat zoals bereikt kan worden met een facelift of laserbehandeling. Het voordeel van Mesolift is dat u de behandelingen kunt ondergaan zonder dat er een herstel periode aan te pas komt. Na de behandeling kunt u normaal uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Wat is Meso-lift?

Mesolift is in het kort gezegd: Mesotherapie voor het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Ook hier wordt gebruik gemaakt van miniprikjes. De ouder wordende huid en de door de zon beschadigde huid verliezen progressief collageen, de huid verliest zijn jeugdigheid en veerkracht. Bij mesotherapie voor huidverjonging ofwel Mesolift, wordt door krachtige vitamines en anti-oxydanten nieuwe kracht aan de huid gegeven. Mensen die een Meso-lift hebben ondergaan beschrijven hun huid als vast, stralend, jong en gloeiend.

Hoe wordt Meso-lift toegepast?

Heel kleine hoeveelheden conventionele of homeopathische medicijnen en vitaminen worden geïnjecteerd in de huid. Daar gaat de mix van Hyaluronzuur en vitaminen de schade te lijf. Fibroblasten worden geactiveerd waardoor nieuw collageen zich gaat vormen op plaatsen waar nodig. Daarnaast wordt de micro circulatie verbeterd, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen door het lichaam zelf geregeld wordt.

Wat mag ik voor en na de Mesolift niet doen?

Voor de behandeling moet u minimaal 1 week geen aspirine of ibuprofen innemen. Na de behandeling mag u 8 uur niet douchen, de eerste 4 uur geen make-up aanbrengen, geen zonnebank nemen en ook dan geen aspirine en pijnstillers anders dan door de behandelaar voorgeschreven. Actieve sport is de eerste 48 uur na de behandeling niet toegestaan. Twee liter water`per dag is een absolute noodzaak om de afvalstoffen die vrijkomen bij de vetverbranding uit uw lichaam te verwijderen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Mesolift wordt gewoonlijk uitgevoerd in een eerste reeks van 4 behandelingen, 1 behandeling per week. Daarna wordt er vier maal twee wekelijks behandeld. De duur van de behandeling inclusief verdoving met een crème bedraagt ongeveer 45 minuten. De resultaten worden gehandhaafd door tweemaal per jaar de gebieden bij te werken. Mesolift voor huidverjonging is een geweldige aanvulling op de bestaande behandelingen zoals chemische peeling, microdermabrasie, botox en andere rimpelvullers, maar onderscheidt zich als krachtige antiveroudering therapie.

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt daarom bij Procare een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en uw mogelijkheden nader toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.