Het geheim achter de eeuwige jeugd.

Het geheim van een mooie, gezonde huid is allang geen geheim meer: een goede verzorging. Maar wat is een goede verzorging? Hoe bereik je ook de dieper gelegen cellen van je huid? Hoe kan je je huid verstevigen?  Veel crèmes gaan immers niet verder dan de oppervlakte. Mesoporatie biedt het antwoord. Op een manier die klopt. Letterlijk en figuurlijk.

Mesoporatie

De mesotherapeutische behandelingsprogramma’s zijn ontwikkeld na uitgebreid klinisch en een praktische toepassing van meer dan vijf jaar. Met mesoporatie kunnen Pro care specialisten diverse esthetische behandelingen uitvoeren op het gezicht met als doel je huid verstevigen.

Toepassingen:

  • anti rimpel behandelingen
  • huid verstevigen
  • acne behandeling van het gezicht
  • verjongingsbehandeling van het gezicht
  • anti-veroudering
  • behandeling van vermoeide ogen
  • cellulitis
  • borstversteviging
  • gerichte vetvermindering

Wat is mesoporatie?

Mesoporatie is de snelst groeiende esthetische behandeling in de Verenigde Staten. Zowel CNN als Discovery Channel hebben over deze behandeling bericht. De theorie achter mesotherapie en mesoporatie is in de jaren ’50 ontwikkeld door een franse huisarts. Volgens hem konden bepaalde problemen het beste worden opgelost door kleine hoeveelheden medicijn direct in het probleemgebied te injecteren. Op deze manier hoeven artsen zich geen zorgen te maken over digestieve tolerantie. Digestieve tolerantie speelt een grote rol bij orale dosering, omdat doses bij deze vorm van toediening over het algemeen veel hoger zijn.
Mesotherapie kan diverse esthetische problemen oplossen door aminozuren, vitaminen en mineralen onder de huid te brengen. De natuurlijke, niet giftige ingrediënten komen normaliter uit kruiden- groentenextracten en verjongen de huid van binnenuit door de fysiologie van het probleem om te keren. Dit geeft langdurig resultaat. Mesoporatie biedt naaldvrije mesotherapeutische behandelingen zonder pijn of bloeduitstortingen.

Hoe werkt mesoporatie?

Mesoporatie maakt gebruik van een unieke patenthoudende technologie die gebaseerd is op een innovatie die in 2003 een nobelprijs won voor natuurwetenschappen. Met betrekking tot de technologie van isoforese en electroporation, die voortborduurt op de iontoforese-techniek, een techniek die al sinds de jaren ’60 wordt gebruikt in Engelse ziekenhuizen voor het lokaal afleveren van medicijnen. Tegenwoordig wordt bij het testen van kinderen op taaislijmziekte nog steeds de voorkeur aan deze methode gegeven.

Net als bij iontoforese wordt er bij mesoporatie een lage spanning gezet op een therapeutische stof. Hierdoor ontstaan ionen: elektrisch geladen ingrediëntendeeltjes. De aanbrengkop van de mesoporatie heeft een unieke ionistatiekamer, waarbij de ingrediënten constant geïoniseerd worden. Hij beweegt over de huid en de ingrediënten worden vanuit de ionisatie-kamer in de huid gebracht.

De ingrediënten worden transdermaal afgeleverd, zonder dat de huid wordt beschadigd.
Mesoporatie maakt het hierbij mogelijk wat eerst ongekend was en dat is dat het systeem 98% van de actieve ingrediënten van het cocktail in het lichaam kan inbrengen van 1 mm tot maximaal 10 cm.

Op deze manier zult er jonger en stralender uitzien.

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt daarom bij Procare een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en uw mogelijkheden nader toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.