Laser intens LED-light lichttherapie

LED betekent Light Emitting Diode.
LED is een lichtbron die eenvoudig en snel heel veel energie aan je huid geeft.
Energie die je nodig hebt om je huid weer vitaal te maken.
Wanneer je huid over meer energie kan beschikken, neemt de aktiviteit in alle huidlagen direct toe.
Daardoor wordt je huid zichtbaar sterker en heeft ze meer weerstand tegen prikkeling van buitenaf.
Met al die extra energie worden zelfs achterstanden weggewerkt en ziet je huid er weer jonger uit.

LED lichttherapie wordt ingezet om de huid mooier te maken.

LED licht zendt lichtgolven uit die oppervlakkig tot zeer diep in de huid doordringen.

KLEUR, WERKING EN STERKTE VAN HET LICHT

Afhankelijk van het resultaat die je wilt bereiken kies je voor een kleur licht waarmee je je behandeling gaat uitvoeren.
Je kan kiezen uit rood, blauw, geel en groen licht of een combinatie van deze.

Blauw licht (415nm) komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Ideaal voor de behandeling van huidvlekken en oneffenheden op de huid zoals mee-eters. Blauw licht geeft zeer goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne veroorzaakt vernietigt. Blauw licht werkt anti-acne, antiseptisch, adstringerend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid.

Rood licht(630-633nm) komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterd. Deze golflengte stimuleert 5x dan normaal het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen-en elastine (de huideigen rimpelopvuller) waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, huidverslapping en huidveroudering.
Rood licht activeert de cellen, bestrijdt lijntjes en rimpeltjes, stimuleerd de huid, versnelt de collageen productie, verstevigt de gezichtscontouren en geeft je huid een betere en stralendere huidskleur.

Groen licht(525nm) ideaal voor de behandeling van oedeem en gestreste en onrustige huid. Vermindert tevens oneffenheden. Het effect van groen LED licht wordt ingezet voor behandeling van hyper pigmentaties en het verminderen van roodheid en erytheem.
Groen licht wordt ingezet bij couporose en rosacea.

Oranje/Geel licht(590nm) revitaliserend LED licht wat de celactiviteit en cel energie verhoogt. Ontwikkeld voor de oudere en gevoelige huid om de huid weer in optimale conditie te brengen.
Werkt huidgenezend en herstellend. Stimuleert collageenvormende cellen& groeifactoren en verbetert het metabolisme.
Stimuleert de aanmaak van lymfocyten en activeert de afvoer van toxines.
Geel licht geeft de huid direct extra energie en soepelheid, verbetert de immuniteitcapaciteit van de huid en kan ingezet worden voor de behandeling van: huidziektes als Rosacea, geïrriteerde huid, allergie, eczeem, psoriasis.
Het gele licht vermindert ontstekingen, verbetert de doorbloeding en verstekt het immuunsysteem. Ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevordert.