Ben je niet klaar voor een facelift, maar op zoek naar een veilige behandeling met een liftend effect?

Iedereen is mooi!

Afhankelijk van het huidprobleem wordt een specifieke behandeling gestart. Of het nu gaat over huidverslapping, rimpelvermindering of een droge huid elk huidprobleem komt in aanmerking. Elke behandeling eindigt met een fantastisch mooie huid. Een huid die diep van binnen gestimuleerd wordt.

In de loop der jaren ontstaat er bij iedereen in het gezicht een aantal verouderingsverschijnselen dat met name duidelijk wordt ten gevolge van de zwaartekracht. Dit wordt veroorzaakt doordat de elasticiteit van de huid en het onder liggende steunweefsel afnemen. De huid wordt bovendien droger, dunner en gerimpelder. Het verouderingsproces kan versneld worden door factoren als intensieve en langdurige blootstelling aan zonlicht, zwaar roken, onregelmatig en/of ongezond leven en stress.

Radio frequent therapie- nieuw in Nederland!

De basisstof is een zuiver natuurlijk hoog gedoseerd hyaluronzuur. Daaraan wordt een cocktail van essentiële vitaminen, aminozuren en anti-oxidanten toegevoegd. Door de Radio Frequent therapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van het ontstaan van verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Zo wordt bijvoorbeeld het samenklonteren van collageen ongedaan gemaakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en krijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Ook de schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden aangepakt. Daarnaast werkt Radio Frequent therapie goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid. Het is dus een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering. Inmiddels is bewezen dat Radio Frequent therapie nog mooiere resultaten geeft bij een gecombineerde behandeling met bijvoorbeeld een peeling of microdermabrasie.

Beschrijving:
RF Systeem: RF bipolaire gezicht, een nieuwe manier om de bestrijding van verslapping van de huid. Een zeer veilige behandeling, waarbij de huid niet wordt blootgesteld aan schade of bijwerkingen.

Wat doet Radio Frequent therapie?
De radio frequent therapie is een van de belangrijkste therapeutische innovaties. Deze opkomende en veelbelovende behandelingsmethodes zijn de huidverbeterings behandelingen van dit moment. Dit is de eerste niet-invasieve techniek die de huid strakker maakt. De behandeling geeft uitstekende resultaten.De terugkeer van de hele expressie, helderheid en het duidelijk zichtbaar verjongen van de huid.

De beste resultaten worden verkregen in de hals en het gezicht, terwijl de RF-behandeling ook effectief is in andere delen van het lichaam. Het is een hulpmiddel dat het mechanisme dat de veroudering van de huid vertraagt en resultaten oplevert die vergelijkbaar zijn in 70% tot een facelift triggers.

Hoe werkt het?
De radioapparatuur stelt ons in staat naar de diepere huidlagen te gaan , waardoor de collageenvezels worden verwarmt wat een aanmaak van nieuwe fibroblasten tot stand brengt. De ze fribroblasten zorgen voor een versteviging van de huid. De huid zal zichtbaar verstevigen en rimpels worden minder diep.

Heat shock protein HSP:
Het gebied van de activiteit is de diepe dermis als gevolg van bipolaire radiofrequentie wordt een herstructurering van collageen veroorzaakt door de activering van heat shock eiwitten HSP.
Eiwitten zijn gemaakt door toe te treden honderden ketens die vouwen tot een drie-dimensionale conformatie te verwerven. De tertiaire conformatie die het eiwit in staat stelt om zijn functie uit te voeren. De warmte verandert de tertiaire conformatie van eiwitten, het weergeven van het aminozuur ketens, en waardoor het verlies van eiwit functie. HSP’s helpen de cel te denatureren eiwitten af te breken,markeren en vervolgens te vernietigen en weer hun drie-dimensionale conformatie en dus te herstellen zijn functie.

Wat kan Radio Frequent therapie voor u betekenen:

  • Oude littekens worden minder zichtbaar
  • Huidverslapping wordt tegengegaan
  • Poriën verkleinen
  • Meer voeding en zuurstof
  • Regeneratie van de cellen
  • Uw huid herstelt en uw huidskleur wordt weer stralend en fris
  • Rimpels vervagen

De behandeling wordt gecombineerd met photostimulatie en microcurrent therapie
De cel ademhaling wordt gestimuleerd en hierdoor de productie van intercellulair ATP. Er ontstaat een transformatie van lichtenergie in chemische energie (ATP) die zorgt voor een toename van de biologische celactiviteit. In dit geval zal dit er voor zorgen dat de actieve werkstoffen in de huid optimaal zullen worden opgenomen door de cellen.

Micro current therapie
Bij micro current therapie wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat microstroompjes uitzend. Hiermee worden de huid en het spierweefsel gestimuleerd en wordt ook de bloeddoorstroming geactiveerd. De stofwisseling verbetert waardoor afvalstoffen versneld het weefsel verlaat. De micro stroompjes hebben verder tot gevolg dat het energieniveau stijgt in het behandelde gebied waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Tot slot profiteert de huid van plaatselijke biostimulatie. Het doel tijdens dit deel van de behandeling is om een micro-inflamatie te creëren op de rimpelvouwen. Er ontstaat hierdoor een zuurstoftoevoer en de fibroblasten (verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine) worden gestimuleerd, waardoor de huid een ‘natuurlijke filler’ aanmaakt. Ook voor personen zonder rimpels is dit een dankbaar aspect in de behandeling. Het houdt de huid jong, vol, gezond en draineert goed.

Een gezonde huid is een mooie stralende huid!

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt daarom bij Procare een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en uw mogelijkheden nader toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.