Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxygen therapie, is de nieuwste trend op het gebied van rimpel bestrijding. Sinds bekend is geworden dat Madonna met zuurstofbehandelingen haar huid jong en strak weet te houden en haar rimpels met deze behandeling tegen gaat, is deze anti rimpel behandeling razendsnel in populariteit toegenomen.

Hoe werkt deze huidverzorging?

Een O2 zuurstofbehandeling voor de huid wordt officieel oxygen therapie genoemd. Met een soort druk-injectie (ook wel osmotische druk genoemd) wordt zuurstof onder druk op de huid gespoten, wat overigens geheel pijnloos is. Het is zelfs een zeer prettig gevoel. De huid wordt als het ware diep gereinigd maar ook wordt de buitenste huidlaag, die voornamelijk uit dode huidcellen bestaat, weggepoetst. Zuurstof en andere werkzame stoffen die in serums zitten dringen door deze behandeling in dieper gelegen huidlagen van het gezicht door en geven de huid daardoor een enorm oppepper. Met een jeugdig uiterlijk, een strakkere huid en minder rimpels tot gevolg. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en heeft een positief effect heeft op huid met acne of littekens en rosacea.

Zuurstofbehandeling ondergaan, hoe voelt dat?

Als je een zuurstofbehandeling van de huid ondergaat wordt de gezichtshuid eerst goed en met zorg gereinigd. Dit is een zeer ontspannende huidverzorging. Na de reiniging van de huid wordt er serum op de huid aangebracht. Dit serum bevat bepaalde stoffen, zoals vochtbindende stoffen, vitaminen waaronder vitaminen C en plantaardige hormonen. Vervolgens worden deze werkzame stoffen met een pijnloze hoge druk behandeling dieper in de huid aangebracht. Met deze behandelingen worden de levende cellen bereikt. Na de behandeling ziet de huid er jonger en mooier uit. Fris en stralend en strakker. Vandaar dat veel vrouwen kiezen voor deze behandeling. Ze zien er na afloop jonger uit. Toch wordt de zuurstofbehandeling ook door mannen steeds vaker ondergaan. Het is heerlijk ontspannend en rimpels vallen minder op of verdwijnen helemaal.

De perfecte behandeling voor een totale gezichtsverjonging.

Zuurstof therapie is een pijnloze huidverzorging, gebaseerd op een nieuwe technologie, die ervoor zorgt dat zuurstof in combinatie met een speciaal geformuleerd serum in de diepere lagen van de huid wordt aangebracht. Het gevolg is een stralende, elastische en stevige huid.

Slechts vier behandelingen worden aanbevolen om een geweldige huidverjonging te bereiken – lijntjes en rimpeltjes worden letterlijk van binnenuit weggezogen!

De zuurstof behandeling is geschikt om een verouderde huid, lijntjes en rimpels, beschadigingen door de zon en uitdroging aan te pakken. Een reeks behandelingen zorgt ervoor dat lijntjes en rimpeltjes zichtbaar verminderen en de huid wordt gehydrateerd. Het regelmatig ondergaan van een nieuwe behandeling zal een volume creëren in de bio-matrix van de huid. Dit helpt de celregeneratie te stimuleren waardoor nieuwe collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit van de huid toeneemt. De resultaten zijn direct zichtbaar na de allereerste behandeling. Enkele uren na de behandeling ziet u een verdere verbetering van de huid optreden!

Rimpels voorkomen, wat is belangrijk?

Iedereen krijgt vroeg of laat rimpels. Er komt een flink stuk genetische aanleg bij kijken waardoor bepaald wordt wanneer u zichtbaar begint te verouderen, maar de meeste mensen beginnen het zeer jeugdige uiterlijk te verliezen tussen het twintigste en dertigste levensjaar. Vanaf het dertigste levensjaar tot het veertigste veroudert de mens snel en vanaf het veertigste gaat het nog sneller. Er zijn echter wel degelijk omstandigheden die het proces van veroudering van de huid versnellen of vertragen.

  • Om rimpels te voorkomen is het belangrijk dat u veel zonlicht probeert te vermijden.
  • Rokers zien er vroeg grauw en ouder uit. Rokers krijgen echt eerder rimpels dan niet rokers.
  • Gezonde voeding, waarbij vers fruit en verse groenten en vette vissoorten erg belangrijk zijn, hebben een positief effect op de huid.
  • Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de doorbloeding van de huid
  • Frisse lucht heeft een positief effect op de huid
  • Leef een gezond leven en probeer ongezonde voeding, alcohol, rook, te droge lucht en luchtverontreiniging te vermijden

Breng nieuw leven aan in een doffe, vermoeide, gelijnde en gerimpelde huid met Zuurstof Therapie.

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt daarom bij Procare een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en uw mogelijkheden nader toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.